Vermissing van de Bredanaar Maarten van der Hoeven (25)

Foto: Politie.nl

Op vrijdag 23 oktober 2020, omstreeks 21:30 uur is Maarten door zijn moeder voor het laatst gezien in zijn slaapkamer. Zij heeft hem omstreeks 00:30 uur nog een bericht gestuurd via Whatsapp, maar dit bericht is nooit meer bij Maarten aangekomen. Zijn mobiele telefoon staat uitgeschakeld.

Vermoedelijk heeft Maarten op zaterdagnacht 24 oktober 2020 tussen 00:30 uur en 1:15 uur zijn ouderlijke woning verlaten, onbekend waarheen. Maarten droeg op dat moment een blauwe spijkerbroek, donkerblauw t-shirt met drie knopen met een wit t-shirt daaronder, witte sokken, zwarte schoenen. Tevens heeft hij een donkerblauwe gewatteerde jas met capuchon meegenomen. De jas is van het merk Scotch en Soda en de capuchon van de jas is aan de binnenkant cobaltblauw van kleur. Maarten heeft een slank postuur, is 1.80 meter lang, heeft zwart haar wat hij middel/kort plat draagt zonder gel. Maarten heeft geen gezichtsbeharing en donkerbruine ogen. Hij heeft schoenmaat 41/42. Daarnaast heeft Maarten een moedervlekje onder zijn onderlip en een litteken op zijn romp, afkomstig van een operatie.

Maarten is slechtziend en heeft beperkingen.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden