Bredanaar (24) aangehouden na aanrijding van 71-jarige Bredase

Foto: Renkum Nieuws

Bij een aanrijding tussen een auto en een fietser op de Ginnekenweg in Breda is vrijdagmorgen een vrouw ernstig gewond geraakt. De bestuurder van de auto is aangehouden.

Op vrijdag 6 november 2020 om 10.00 uur werden meerdere hulpdiensten te hulp geroepen bij een ernstige aanrijding. Op de Ginnekenweg waren een auto en een fietsster met elkaar in aanrijding gekomen. De vrouw was zodanig gewond dat brandweerpersoneel haar moest reanimeren. Een ambulance heeft de 71 jarige vrouw uit Breda naar het ziekenhuis gebracht. De 24-jarige bestuurder van de auto uit Breda is aangehouden voor het mogelijk rijden onder invloed van drank of verdovende middelen.

Een traumaheli werd opgeroepen. De vrouw werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. De plaats van het ongeval is tijdelijk afgesloten geweest. De toedracht van de aanrijding is nog niet duidelijk.

Verzoek aan getuigen zich te melden

Heeft u de aanrijding zien gebeuren neemt u dan contact met ons op via:
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden