18-jarige scooterrijder bijt agent tijdens aanhouding

Foto: Asja Vossen

Een politieagent is donderdag 12 november tijdens een aanhouding in zijn arm gebeten door een 18-jarige Bredanaar die wordt verdacht van het verlaten van een plaats ongeval. De verdachte reed eerder die dag met een scooter tegen een auto waardoor schade was ontstaan.

De verdachte vluchtte na het ongeval maar werd niet veel later thuis door agenten aangehouden.

Politiemensen worden donderdag 12 november rond 14:50 uur ter hoogte van het Doctor Ariënsplein in Breda door twee personen gewenkt. Het tweetal vertelt dat er zojuist een scooter tegen een geparkeerde auto is gereden en dat de bestuurder van de scooter is gevlucht. De auto had schade en de scooter is na het ongeval achtergebleven op straat.

Politiemensen achterhalen het woonadres van de scooterrijder. Bij aankomst zien de agenten dat de verdachte agressief is. Hij roept luidkeels dat hij niet mee wil naar het politiebureau. De politiemensen praten met de Bredanaar en proberen hem te kalmeren. Wanneer hij een slaande beweging in de richting van een politieagent maakt, wordt hij aangehouden. Ook tijdens zijn aanhouding is de jonge man agressief en bijt hij zelfs een van de politiemensen. De politieagent heeft tandafdrukken in zijn arm en heeft aangifte tegen de verdachte gedaan.

Geweld tegen politiemensen tijdens en buiten werktijd is onacceptabel en elk incident is er één te veel.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden