Drie Bredanaars aangehouden tijdens drugsactie

Foto: Publiek domein

Tijdens een drugsactie gericht op dealers en kopers van harddrugs hebben politiemensen vrijdagavond 20 november 2020 in Breda een 23-jarige man en een 28-jarige man uit Breda aangehouden op grond van de Opiumwet.

Ook hielden ze een 52-jarige inwoner van Breda aan. Hij wordt ervan verdacht drugs te hebben gekocht, zo laat de politie weten.

Dealen van drugs

Politiemensen hadden gezien dat de 52-jarige man drugs kocht van de 28-jarige man en hielden kort daarna beide mannen aan. De ‘klant’ bleek inderdaad in het bezit te zijn van harddrugs: twee bolletjes cocaïne. Nadat hij een verklaring had afgelegd en afstand deed van de drugs, is hij in de loop van de nacht weer in vrijheid gesteld. De dealer bleek bij zijn aanhouding in het bezit te zijn van 32 bolletjes (vermoedelijk) heroïne en 21 bolletjes (vermoedelijk) cocaïne. De harddrugs zijn in beslag genomen. Ook is zijn auto in beslag genomen.

De politiemensen zetten het onderzoek voort en deden daarbij ook onderzoek in een woning in Breda. Daar troffen ze een 23-jarige man uit Breda aan. Uit onderzoek is gebleken dat hij vermoedelijk ook betrokken is bij de handel in harddrugs. Om die reden is hij ook aangehouden. De politie zet het onderzoek voort. Beide verdachten zitten voor nader onderzoek en verhoor in de cel.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden