Politie zoekt getuigen van mogelijke ontvoering vanuit een taxi op de snelweg A59

Foto: Asja Vossen

De politie Breda en omstreken laat via twitter weten dat zij getuigen zoeken van een mogelijke ontvoering op de snelweg A59.

Taxi klemgereden

De politie zoekt getuigen van een mogelijke ontvoering op de snelweg A59. Woensdagavond 2 december rond 18.20 uur kreeg de politie een aantal meldingen van een verdachte situatie. Op de A59 (rechts) ter hoogte van knooppunt Zonzeel zou een taxi zijn klemgereden. De passagier van de taxi werd uit het voertuig getrokken en meegenomen in een zwarte Porsche Cayenne met kenteken H-776-ZJ. De wagen valt op door rode achterlichten over de hele lengte van de auto. De politie heeft een onderzoek opgestart en is dringend op zoek naar getuigen van dit voorval.

Gestopt bij een tankstation

De identiteit van de passagier van de taxi is op dit moment onbekend. Hij werd door de taxi opgepikt bij het station in Helmond. De man was donker gekleed, droeg een zwart mondkapje met een witte opdruk van een leeuw. Hij had donker haar dat aan de zijkanten opgeschoren en bovenop iets langer was. Hij droeg een donkere tas om zijn schouder en is vermoedelijk tussen de 25 en 35 jaar oud. De man sprak meerdere talen. Tijdens de rit is de taxi gestopt bij een Shell Tankstation aan de A58 in Gilze. Daar sprak het slachtoffer met een persoon of personen in een ander voertuig. De politie komt ook graag in contact met mensen die daar getuige van zijn geweest. Heb jij meer informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844.

De man droeg een zwart mondkapje met een witte afdruk van een leeuw.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden