Verkeersgevaarlijke Opel Corsa op Ginnekenweg, onder invloed van drugs?

Foto: Renkum Nieuws

Een 40-jarige man uit Etten-Leur is zondag 6 december 2020 omstreeks 15.30 uur op de Ginnekenweg aangehouden op de verdenking van het autorijden onder invloed van drugs. Bovendien was er sprake van gevaarlijk rijgedrag.

De politie kreeg zondagmiddag een melding dat de bestuurder van een Opel Corsa slingerend over het van Coothplein in Breda reed en daar bijna een aanrijding had veroorzaakt. Een van de surveillance auto’s reed op dat moment op de Ginnekenweg in de richting van de Wilhelminastraat. De dienders zagen de bedoelde auto hen tegemoet komen, zo laat de politie weten.

Ze zagen dat de bestuurder met zijn auto geregeld op de linkerweghelft kwam en daardoor bijna tegen een auto reed die uit de richting van het Ginneken kwam. De agenten keerden hun auto en gaven een stopteken. De automobilist reageerde daar niet op. Pas nadat de politie agenten hun zwaailicht en sirene hadden aangezet stopte de bestuurder. Hij stapte uit en was onvast ter been. Zijn ogen draaiden weg. Bovendien transpireerde hij hevig. Op de bestuurdersstoel lag een crackpijp, in zijn jaszak had hij een flesje met daarin vermoedelijk GHB. De man is aangehouden. Aan het politiebureau heeft een arts bloed afgenomen. In afwachting van de uitslag is zijn rijbewijs ingevorderd.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden