Getuigen gezocht van overval op cafetaria aan de Haagweg

Foto: Renkum Nieuws

Op een cafetaria aan de Haagweg is dinsdagavond 2 februari 2021 rond 18.10 uur een overval gepleegd door twee daders. De vermoedelijke jonge jongens zijn er met een buit vandoor gegaan. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 18.20 uur ontving de meldkamer een melding van een vermoedelijke overval. Volgens de melder waren er twee jongens de cafetaria binnen gekomen. De jongens hebben een buit meegenomen, onder dreiging van een wapen.

Signalement

De twee jongens waren vermoedelijk rond de 14 à 15 jaar oud en rond de 1.60/1.65m lang. De jongens hadden een smal postuur en droegen donkere kleding met een capuchon. Een van de jongens had een bontkraag aan zijn jas en droeg een jeans en witte sneakers. De ander droeg een blauwe joggingbroek en sneakers en had handschoenen aan zonder vingertoppen.

Getuigen

Bent u getuige geweest of hebt u informatie, laat het ons dan weten. Of als u iets is opgevallen in de omgeving van de Haagweg dat met deze overval te maken kan hebben. Vermoedelijk hebben de daders zich voorafgaand aan de overval in de directe omgeving opgehouden. U kunt ons bereiken op 0900 8844. Vermeld hierbij het zaaknummer: 2021029559

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden