Inbreker betrapt door 76-jarige bewoonster aan de Hertog Hendriklaan

Foto: Renkum Nieuws

Een inbreker is zondag 21 maart 2021 omstreeks 21.00 uur een woning aan de Hertog Hendriklaan binnen gedrongen.

De 76-jarige bewoonster hoorde lawaai op de eerste verdieping en ging daarom poolshoogte nemen. Ze ontdekte de indringer in haar slaapkamer. Hij vluchtte vermoedelijk zonder buit via het raam en een ladder. De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs naar de dader gezocht.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Tegen de gevel van het huis stond een ladder die niet van de bewoonster is. De dief heeft die kennelijk gebruikt om via het raam van de slaapkamer naar binnen te klimmen en daar ook weer langs te vluchten. Het zou gaan om een man met een lengte van circa 1.75 meter a 1.80 meter. Hij heeft een normaal postuur. Hij droeg een blauw shirt met lange mouwen en een donkere broek.

Oproep getuigen

Heeft u de dader voor of na de inbraak gezien? Mist u uw ladder of heeft u andere bruikbare informatie belt u dan met de politie van het team Markdal op 0900-8844 (zaak nummer 2021071879).

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen