Agressieve 22-jarige vrouw verwondt agenten bij haar aanhouding

Foto: Renkum Nieuws

De politie heeft zondagavond een 22-jarige vrouw aangehouden voor het verstoren van de openbare orde, mishandeling van agenten en belediging.

Op zondag 28 maart 2021 om 18.40 uur kwamen er meerdere meldingen binnen dat er in de Bredase Visserstraat een vrouw door het lint gingen en erg agressief was. Toen een politie-eenheid de straat in kwam rijden troffen ze enkele personen waar de vrouw waar het om ging bij was. De agenten probeerden met haar in gesprek te gaan maar ze reageerde allen maar met schreeuwen. Omdat het incident veel publiek trok besloten de agenten de vrouw aan te houden voor het verstoren van de openbare orde en haar mee te nemen naar het bureau.

Toen de agenten haar vastpakten reageerde de vrouw zo furieus dat ze geweld moesten gebruiken om haar onder controle te krijgen. Tijdens de aanhouding beledigden ze de agenten en verzette zich zodanig dat de agenten lichtgewond raakten. Uiteindelijk is ze meegenomen naar het bureau. Hier blies ze maar dan 550 Ug/I.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden