Twee verdachten aangehouden na schietpartij op woonwagenkamp

Foto: Politie.nl

Een 33-jarige Bredanaar is vanmorgen omstreeks 08.30 uur bij een schietincident op het woonwagencentrum aan de Nieuwe inslag gewond geraakt. Hij werd door een familielid direct naar het ziekenhuis vervoerd.

Een 56-jarige Bredanaar en een 56-jarige vrouw zijn door het Arrestatieteam als verdachten aangehouden. Hun rol bij het schietincident wordt onderzocht.

Vanmorgen werd omstreeks 08.30 uur een schietincident gemeld op een woonwagencentrum aan de Nieuwe Inslag. De eerste agenten die ter plaatse kwamen hoorden van omstanders dat het slachtoffer al naar het ziekenhuis was vervoerd. Daar de schutter mogelijk nog op het terrein was, werd uit voorzorg door de politie opgeschaald. De Nieuwe Inslag werd aan beide zijden om veiligheidsredenen afgesloten.

Om 09.40 uur werden op het woonwagenkamp twee verdachten aangehouden. Op de plaats delict wordt door specialisten naar sporen gezocht. De recherche stelt een uitgebreid onderzoek in naar het incident.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden