Geluidsoverlast loopt uit op doodsbedreigingen naar agenten

Foto: Renkum Nieuws

Een 45-jarige Bredanaar is zaterdag 12 juni 2021 omstreeks 19.35 uur bij zijn appartement in het centrum in Breda aangehouden nadat hij agenten, die voor geluidsoverlast kwamen, met de dood bedreigd had. Zij moesten pepperspray inzetten om de agressieve man te overmeesteren.

De agenten gingen naar het appartement van de 45-jarige Bredanaar omdat er geluidsoverlast gemeld was. De verdachte reageerde direct opstandig en ge├»rriteerd. Hij riep dat hij schijt had aan de politie en bedreigde de agenten met de dood. Vervolgens pakte hij een spuitbus met verf uit zijn tas. De dienders die met de verdachte op de trap stonden hebben hem daarop, terwijl hij met de spuitbus spoot, gepepperd. De verdachte kwam toch door waarna ze met drie├źn circa 1,5 meter van de trap vielen. Hij bleef zich verzetten maar uiteindelijk konden de dienders hem toch afboeien. Een van de agenten liep een schaafwond op, de ander moest vanwege duizeligheid voor controle naar het ziekenhuis, zij heeft last van haar evenwichtsorgaan.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden