Partner van Bredase vrouw verdacht van poging doodslag

Foto: Renkum Nieuws

Een 65-jarige vrouw is zondagavond door de politie zwaar gewond in haar woning aan de Grimmingestraat in Breda Noord aangetroffen. Ze werd door agenten direct gereanimeerd.

Dit werd overgenomen door de verpleegkundigen van de ambulancedienst en de Traumaheli. Ze is uiteindelijk met ademhaling naar het ziekenhuis vervoerd. De politie gaat uit van huiselijk geweld. De 65-jarige partner van het slachtoffer is als verdachte van poging doodslag aangehouden.

De politie kreeg zondag 13 juni rond 23.25 uur een melding van een heftig conflict in een appartement aan de Grimmingestraat. Agenten waren snel ter plaatse. Het slachtoffer werd zwaar gewond in de woning aangetroffen. Zij werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Haar partner werd aangehouden. Hij is naar het cellencomplex vervoerd en vastgezet. Forensisch rechercheurs stellen een uitgebreid sporenonderzoek in de woning in.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden