Fietser gewond door aanrijding tussen auto’s in Doornbos

Foto: Renkum Nieuws

Donderdag 12 augustus 2021 heeft er een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden in Breda Noord. Door de impact van de botsing is er ook een fietser gewond geraakt.

Rond 21.00 uur zouden er twee auto’s met elkaar in botsing zijn gekomen, een van de auto’s is hierbij over de kop geslagen. Daarbij heeft het voertuig een fietser geraakt, die ernstig gewond is geraakt. De inzittenden van de auto’s zijn ongedeerd gebleven, zo laat de politie weten.

Het ongeval vond plaats op de Abdijstraat, waar op dat moment een hoop mensen aanwezig waren. Diverse burgerhulpverleners waren als eerste ter plaatse om de fietser eerste hulp te verlenen. Voor hen, maar ook voor de betrokkenen en getuigen, is slachtofferhulp geregeld.

Onderzoekers van de verkeersongevallen analyse (VOA) zijn aanwezig geweest om onderzoek te doen op locatie. In combinatie met nader onderzoek, zoals het horen van de betrokkenen, zal geprobeerd worden om de toedracht te achterhalen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden