Man van auto en persoonlijke spullen beroofd

Foto: Publiek domein

Op maandag 13 juli 2015 om 01.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een straatroof. Een bewoner van Oostmallestraat de meldde dat er een man bij hem aangebeld had die zei beroofd te zijn van zijn auto.

De politie heeft de aangever direct opgehaald en is een onderzoek gestart. De hevig geschrokken aangever verklaarde dat hij om ongeveer 00.55 uur in zijn auto op de kruising van de Roeselarestraat met de Merksemstraat reed. Hij moest stoppen voor een man die overstak. Toen hij tot stilstand kwam stond er opeens een man met een vuurwapen in zijn hand naast zijn auto. Onder bedreiging van dat vuurwapen moest hij achterin gaan zitten. Er stapten drie mannen bij hem in. Ze zijn gaan rijden terwijl het slachtoffer al zijn spullen inclusief zijn telefoon en pinpas met code moest geven onder bedreiging van het vuurwapen. Na ongeveer een half uur rondrijden en stilstaan werd hij uit de auto gezet in de Oostmallestraat.

Daders en getuigen

Alle drie de mannen waren vermoedelijk van Antiliaanse afkomst. Ze hadden een donkere huidskleur en twee mannen hadden zogenaamde dreadlocks. Ze spraken onderling papiamento. De aangever is een klein beetje bekend met deze taal. De politie hoopt dat er mensen zijn die zondagavond en maandagochtendvroeg  iets opvallends gezien hebben in combinatie met deze drie daders. De auto van de aangever is een grijze Audi A4, wie heeft deze auto in de wijk Wisselaar zien rijden vanaf 00.55 uur en daarna. De auto is tot op heden nog niet gevonden.

Meer informatie

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden