Politie onderzoekt brandstichting Giraffestraat

Foto: Renkum Nieuws

We onderzoeken een brand bij een woning aan Giraffestraat. Die werd vanmorgen rond 5.00 uur aangestoken. Niemand raakte gewond bij de brand.

De bewoonster van het huis schrok rond 5.00 uur wakker van een harde knal bij haar voordeur. Toen ze ging kijken trof ze vuur aan in haar gang en in de voortuin. Vermoedelijk is er een brandend voorwerp tegen haar voordeur gegooid waardoor diverse zaken vlam vatten. De vrouw heeft de eerste vlammen snel weten te doven en de brandweer heeft nog nageblust. Uiteindelijk was er schade aan de hal en de voordeur, maar niemand raakte gewond.

Onderzoek politie

Wij zijn een onderzoek opgestart naar de aanleiding van de brandstichting. Daarbij doen we technisch onderzoek naar het voorwerp dat tegen de deur is gegooid, buurtonderzoek en kijken we of er in de buurt mogelijk bruikbare camerabeelden beschikbaar zijn. We zijn ook op zoek naar getuigen: weet u iets of heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact met de politie op, bijvoorbeeld via 0900-8844.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden