Doodgeschoten man (52) in Breda was bekende in wereld van motorbendes

Foto: Renkum Nieuws

Het slachtoffer van de dodelijke schietpartij in Breda zondag was Michel Weiss, een bekend persoon uit de wereld van motorbendes. Dat bevestigt een ingewijde. De politie kan alleen zeggen dat het gaat om een vermoedelijk 52-jarige man, nog zonder bekende woon- of verblijfplaats.

Volgens Crimesite was Weiss oprichter van motorclub Trailer Trash Maro Djipen (‘Ons Leven’), die later opging in Caloh Wagoh, zo meldt het ANP.

De inmiddels opgeheven motorclub Caloh Wagoh staat centraal in liquidatieproces Eris. Weiss was hier geen verdachte in. Kort na het opgaan van Trailer Trash in Caloh Wagoh in 2016, ging Weiss volgens Crimesite weer zijn eigen weg.

De voor Weiss fatale schietpartij vond plaats bij een woonwagenkamp op de Nieuwe Inslag in Breda. Voor betrokkenheid bij de schietpartij werden daar zondagavond vijf verdachten aangehouden.

Crimesite meldt dat Weiss zou zijn doodgeschoten door een familielid. De politie zegt de band tussen slachtoffer en verdachten nog te onderzoeken. Ook kan de politie nog niet zeggen wie de schutter was. De verdachten, twee mannen en drie vrouwen, zijn tussen de 32 en 64 jaar en komen uit Breda, Den Haag en Oirschot.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen