Aanhouding 42-jarige man na achtervolging in gestolen voertuig

Foto: Politie.nl

De politie hield vrijdagmiddag 14 januari een 42-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aan na een achtervolging over de A16 en A58. De man negeerde een stopteken en ramde een politieauto. Hij zit vast op verdenking van diefstal en poging doodslag.

De politie ontvangt vrijdagmiddag 14 januari rond 13:00 uur een melding dat er een voertuig, dat in Belgiƫ als gestolen geregisterd staat, in Nederland zou rijden. Op de A16 zien politieagenten het voertuig rijden. Er wordt een stopteken gegeven, maar daar wordt geen gehoor aan gegeven. Het voertuig ramt vervolgens opzettelijk een politievoertuig en komt korte tijd later tot stilstand op de A58 nabij Ulvenhout. De bestuurder van het voertuig, een 42-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats, wordt aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. De man zit vast en het gestolen voertuig waarin hij reed is in beslag genomen voor onderzoek.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen