Oplospercentage Bureau Brabant zaken 2021-2022 is 39,25%

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Omroep Brabant is weer gestart met een nieuw seizoen van Bureau Brabant, hét regionale opsporingsprogramma. Vandaag was de eerste uitzending te zien op Omroep Brabant en daarin is ook teruggeblikt naar vorig seizoen.

Van alle zaken die te zien waren is 39,25% opgelost door dit opsporingsprogramma en mede dankzij jullie hulp.

Het vorige seizoen legden we jullie 198 zaken voor. In 79 zaken konden we één of meer aanhoudingen verrichten. In totaal konden we de identiteit van maar liefst 111 verdachten achterhalen. Dit aantal kan nog oplopen omdat sommige zaken nog volop in onderzoek zijn. Natuurlijk vragen we ook dit seizoen weer jullie hulp bij het oplossen van nieuwe misdrijven. Deze zaken zijn terug te vinden op de website van Bureau Brabant en social media kanalen.

Op de website kunnen jullie tevens de videofragmenten bekijken en als je belangrijke informatie hebt: het tipformulier invullen. Bellen kan ook via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Voor alle opgeloste zaken geldt: bedankt voor het meedenken! Blijf dat vooral in het komende seizoen ook doen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen