Drugshandelaren tijdens actie aangehouden

De politie van het team Markdal besloot om een onderzoek te starten omdat er meerdere meldingen binnenkwamen van geweld en drugsgerelateerde incidenten op en nabij de Slingerweg. Daarbij kwamen door observaties enkele mannen in beeld, die soms met hulp van loopjongens, zich bezig hielden met het dealen van drugs. Gisteren werd besloten om door te pakken en na vaststelling van dealactiviteiten tot aanhoudingen over te gaan.

Aanhoudingen

Er werden tussen 13.00 en 18.00 uur zes kopers van verdovende middelen aangehouden. Zij hadden één tot acht bolletjes cocaïne en of heroïne gekocht. Vervolgens werd een 40-jarige Bredanaar als verdachte van het dealen van hard drugs omstreeks 17.40 uur op de Prinsenkade aangehouden. Er werd bij hem in zijn kleding en auto onder meer circa 140 bolletjes cocaïne en heroïne, een aangetroffen. Ook de bijrijder, een 24-jarige Bredanaar, werd aangehouden.  Omstreeks 16.40 uur werd op de A16, ter hoogte van Moerdijk, een 27-jarige Fransman aangehouden. Ook hij wordt verdacht van dealactiviteiten. De drie mannen zijn in verzekering gesteld.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden