Aanhoudingen voor openstaande boetes en gevangenisstraffen

In Breda hadden agenten dinsdagavond op de Stationslaan een ANPR hit op een auto. De te naamgestelde en bestuurder van de auto, een 23-jarige Tilburger, had nog een boete van 1207 euro openstaan. Hij heeft de boete op het bureau voldaan.

In een woning in de Hoge Vucht in Breda werd dinsdagavond een 46-jarige Bredanaar aangehouden omdat hij nog gesignaleerd stond in het opsporingsregister. Hij moet vanwege twee veroordelingen nog 31 en 52 dagen gevangenisstraf uitzitten. Hij is overgebracht naar het cellencomplex in Breda. Een 43-jarige man uit Etten-Leur dinsdagmorgen aangehouden vanwege vijf openstaande zaken. Het gaat om bij elkaar om ruim 4000 euro aan openstaande boetes. Hij kon niet betalen en is daarom ingesloten.

Dinsdagmiddag werd omstreeks 14.00 uur op de N269 ter hoogte van Esbeek een 39-jarige Bredanaar staande gehouden vanwege een snelheidsovertreding. Tijdens de controle bleek dat hij wel vaker tegen bekeuringen aanloopt, er stonden nog enkele boetes voor een bedrag van 995,64 euro open. De boetes zijn door hem per pin betaald.

In Moergestel werd dinsdagavond in een woning een 47-jarige man aangehouden omdat hij nog een vonnis van 45 dagen had openstaan. In Tilburg werd dinsdag een 33-jarige man gearresteerd die nog 7 dagen moet zitten.

 

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden