Breda – Buit overval is twee euro zeventig

Vrijdagavond 31 juli 2015 om 22.10 uur is een bakkerij aan de Mauritsstraat overvallen door twee blanke Nederlandse mannen van ongeveer 25 jaar, 1.80 m lang en gekleed in donkere kleding. Eén van de daders had een snor van enkele dagen niet scheren, de andere dader had halflang donker glad stijl haar met veel gel erin. De knecht was op dat moment alleen in de bakkerij en was net begonnen met broodjes bakken. Hij had de vuilcontainer binnen gezet toen er opeens twee mannen in de bakkerij stonden. Ze eisten geld van de man maar die gaf aan dat hij alleen maar 2.70 euro in zijn portemonnee had. De bakkersknecht pakte een ijzeren staaf en sloeg naar de overvallers. Eén van de overvallers kreeg een klap in zijn rug en viel op de grond. Nadat de overvallers het geld aangepakt hadden zijn ze weggegaan. De politie is direct een onderzoek gestart waarbij er gezocht is naar sporen.  

Getuigen

Via Burgernet en Twitter is aandacht gevraagd voor deze overval om tips over de daders te krijgen. Dat heeft tot nu toe nog niets opgeleverd. Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden