Man overvallen in Breda om melkpoeder

De 56-jarige bewoner wilde die ochtend zijn fiets uit het souterrain halen, waarna hij plotseling oog in oog kwam te staan met zijn belagers. Na de klap met de fles was hij even buiten bewustzijn en raakte hij gewond aan zijn hoofd. In totaal werden 58 dozen weggenomen, in elke doos zitten 6 pakken melkpoeder.

Daders

Het gaat hierbij om twee daders van middelbare leeftijd, met een Chinees uiterlijk. Beiden spraken de Chinese taal. De ene man, die met de fles sloeg was 1.80 meter lang en heeft een fors postuur en lang gezicht. Hij heeft donker kort haar en droeg een donkergrijs colbert en pantalon.

De andere man was 1.70 meter lang, fors postuur, donker kort haar en rond gezicht. Hij droeg een grijze, lange jas en een grijze pantalon. Inmiddels is een buurtonderzoek gestart. De politie is op zoek naar getuigen die het voorval hebben gezien. Deze kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Liever anoniem? 0800-7000.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden