Politie neemt vuurwapen in beslag na verkeersruzie

Foto: Asja Vossen

Het incident vond plaats op donderdagavond 16 april 2015 om 22.20 uur in de Willemstraat. De bestuurder van een beige Mercedes met aanhangwagen had zijn auto dubbel geparkeerd voor de deur van een coffeeshop.

Hierdoor ontstond er een opstopping in de straat. De coffeeshophouder sprake de eigenaar van de Mercedes aan met het verzoek om de auto met aanhanger te verplaatsen en de weg vrij te maken. Dat weigerde de automobilist, waarbij de gemoederen opliepen.

In de cel

De automobilist vertrok en kwam even later terug. Hij had een vuurwapen bij zich, waarmee hij de coffeeshophouder op straat bedreigde. Op datzelfde moment arriveerde de gewaarschuwde politie. De verdachte gooide het wapen weg en werd door de agenten gearresteerd. Het wapen werd op straat terug gevonden en in beslag genomen. De arrestant is een 27-jarige man uit Breda. Hij is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten. Het vuurwapen, een Browning pistool, is voor nader technisch onderzoek en bewijsvoering in beslag genomen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden