Wissenkerke – Twee mannen aangehouden voor hennep

Zaterdagmorgen kreeg de politiemeldkamer een melding van een verdachte auto in Wissenkerke. Rond 12.00 uur troffen agenten de witte bestelbus aan. Deze stond in de buurt van een huis. Toen de agenten informeerden bij de bewoner bleek dat in de tuin enkele tassen stonden met onder andere een flinke hoeveelheid henneptoppen.

Aanhoudingen

Rond 12.15 uur kwam een personenauto aanrijden met daarin twee mannen. Ze kwamen de bestelbus ophalen. De mannen werden aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht. Het gaat om een 48-jarige man uit Den Haag en een 45-jarige man uit Breda.

Politieonderzoek

De bestelbus is door een bergingsbedrijf weggetakeld en voor verder onderzoek naar hetzelfde politiebureau gebracht. Ook de personenauto werd voor onderzoek hier naar toe gebracht. De hennep werd in beslag genomen. De mannen kregen zaterdagavond te horen dat ze langer vast blijven zitten.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden