Internetoplichter (24) aangehouden

Foto: Publiek domein

Een meldster vertelde aan de centralist van de politiemeldkamer dat een internetfraudeur bij haar een aquarium had gekocht en haar om de tuin had geleid met een vervalst overschrijvingsbewijs. Zij stond bij de man voor de deur. De vrouw vertelde te zien dat haar aquarium in de woning stond. Er zouden meerdere gedupeerden bij de woning staan, allen van verkochte items die niet waren betaald.

Onderzoek

Agenten ging naar het adres in het Brabantpark en zagen meerdere mensen staan. Ook de verdachte (24) oplichter stond bij het huis. Hem werd gevraagd om zijn legitimatiebewijs, maar dat kon hij niet overleggen. In het huis troffen de agenten meerdere items aan die de man gekocht zou hebben via internet. De agenten hielden de man met toestemming van de Officier van Justitie buiten heterdaad aan op verdenking van internetfraude. Een onderzoek naar de fraude loopt. De man is ingesloten voor verhoor.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen