Man aangehouden na mishandeling vrouw

Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling. Ze vertelde dat ze met haar vriendin in een broodjeszaak zat. Naast haar zaten drie jongens die opmerkingen maakten over hun uiterlijk en hen uitscholden voor hoeren.

Aangeefster liep naar de eigenaar van de zaak, waarna de twee knapen werden buiten gezet. Toen zij met haar vriendin naar buiten kwam, zochten beide jongens volgens haar direct de confrontatie. Een van hen sloeg haar, ze kon de klap opvangen met haar rechterhand die daardoor erg zeer doet. Hierna trok hij aan haar haren en probeerde haar op de grond te gooien totdat een oudere man tussenbeiden kwam. De aangehouden verdachte beweert dat in de broodjeszaak over en weer opmerkingen gemaakt waren en dat juist aangeefster buiten de confrontatie zocht en hem geslagen had. Hij had mogelijk wel aan haar haren getrokken om haar van zich af te houden.

Overige aanhoudingen

Verder werden er tijdens het horecatoezicht nog acht aanhoudingen verricht, voor het verstoren van de openbare orde en voor belediging.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden