Breda – Man mishandeld na aanspreken baldadig kind

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij vertelde dat enkele kinderen een sierbal uit zijn voortuin hadden meegenomen. Hij rende achter de dadertjes aan en kreeg er één te pakken. Hij nam die mee naar huis om diens personalia op te schrijven. Terwijl hij daar mee bezig was belde een man aan kennelijk de vader van de jongen. Deze zichtbare boze man sloeg hem direct meerdere keren met gebalde vuist in het gezicht. Hierna liep hij samen met zijn zoontje weg.

 

Nog een keer aangebeld

Even later werd er weer aangebeld. Er stonden nu twee mannen voor de deur, waaronder de vader van dat jochie. Hij kreeg nu diverse klappen in het gezicht van die andere man terwijl hij door die vader tegen onderrug en benen werd geschopt. Hierna vertrokken ze het slachtoffer met een hevige neusbloeding achterlatend.

 

Onderzoek

Agenten troffen het slachtoffer aan die met zakdoeken probeerde de neusbloeding te stelpen. Hij had verdere diverse zwellingen in het gezicht en een bloeduitstorting in het rechteroog. Op de muur en vloer in de gang zaten bloedspetters. Hij werd voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Verder onderzoek leidde naar twee verdachten die zijn aangehouden. De 32-jarige man bevestigde dat hij bij het slachtoffer aan de deur was gegaan omdat zijn zoontje daar volgens omstanders hardhandig mee naar binnen getrokken was. Hij zegt dat die man begon met slaan waarna hij hem had terug geslagen, de tweede keer had hij die man één keer geschopt.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden