Wie herkent de dief bij Publieke Werken?

Foto: Asja Vossen

Deze week keert Bureau Brabant terug na een zomerstop. In deze eerste aflevering is er een casus uit Breda die behandeld wordt.

Breda: Diefstal in restaurant

Vroeg in de ochtend van 14 januari 2015 weet een man ongezien een restaurant  in de St. Annastraat binnen te glippen. Dit doet hij als medewerkers bezig zijn om drank te lossen. Op bewakingsbeelden is vervolgens te zien hoe hij de inhoud uit de kassa steelt. Wij laten deze beelden zien in de hoop dat iemand deze man herkent.

Waalwijk: Wie zijn deze zakkenrollers?
Op 27 februari 2015 wordt een 61-jarige vrouw slachtoffer van zakkenrollerij in een supermarkt op het Bloemenoordplein. Een vrouw houdt het slachtoffer aan de praat terwijl de mannelijke verdachte haar portemonnee uit haar tas graait. Wij laten beelden zien van deze laffe diefstal. Wie herkent de verdachten?

Helmond: Fatale overval op Mien Graveland (86) één jaar geleden
Een jaar geleden op 29 augustus 2014 werd Mien Graveland in haar woning aan de Bestevaer overvallen. Later die avond overleed zij aan haar verwondingen in het ziekenhuis. Het onderzoek naar haar dood is nog steeds in volle gang. De recherche wil de kijkers nogmaals vragen om mee te denken in deze afschuwelijke zaak.

Den Bosch: Overval Esso tankstation
Op woensdag 10 juni 2015 wordt een Esso tankstation aan de Van Grobbendoncklaan overvallen.  De overvaller staat eerst een tijdje in de shop en loopt dan met iets te eten en drinken naar de kassa. Dan verandert hij van een ‘normale klant’ in een snelle overvaller. Hij doet een graai in de kassa en wil er vandoor rennen. Maar dan verloopt zijn vlucht anders dan gepland. Kijk naar de uitzending om de reconstructie en de bewakingsbeelden te zien van deze overval. Help ons mee deze zaak op te lossen.

Uitzending Omroep Brabant

Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen