‘Kom van dat dak af’

Na een melding van een oplettende getuige stelden diverse politiemensen afgelopen nacht een onderzoek in op daken van winkels in de Bleekstraat. Op die daken bleken zich tijdens het politieonderzoek drie mannen schuil te houden. Agenten wisten de mannen te bereiken en hielden ze aan.

Hoogwerker

Omwille van hun eigen veiligheid en de veiligheid van de verdachten (iedereen bevond zich immers op behoorlijke hoogte) hebben de agenten de verdachten handboeien om gedaan. Om de geboeide mannen van het dak te krijgen, riep de politie de hulp van de brandweer in. De brandweer zette een hoogwerker in. Twee van de drie verdachten werkten goed mee om in de hoogwerker te komen. De derde, 19-jarige verdachte, niet. Hij volgde de bevelen van de agenten niet op en gedroeg zich recalcitrant. Ook ging hij opzettelijk op de rand van het dak staan. Daarop heeft één van de agenten geweld gebruikt om hem onder controle te krijgen. Het drietal is meegenomen naar het politiebureau en wordt later vandaag verhoord.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden