Update gewapende overval tapijtwinkel

Foto: Asja Vossen

Na de overval op maandag 31 augustus 2015 is de recherche een uitgebreid onderzoek gestart. In de winkel zelf hangen verschillende camera’s. Die beelden zijn snel bekeken door het onderzoeksteam. Op die haarscherpe beelden staan de overvallers op voordat ze hun gezicht bedekken en ze de zaak binnen lopen. Ze zijn dus duidelijk herkenbaar.

Kans om te melden

Na overleg met de Officier van Justitie is besloten de daders een kans te geven zich te melden bij de politie. Ze hebben tot woensdag 2 september 2015 de tijd om zich te melden bij een politiebureau. Doen ze dat niet dan zal hun foto op de site van Bureau Brabant geplaatst worden en zal social media ingezet worden om hun identiteit te achterhalen. Mocht dat ook niet helpen dan zullen de beelden volgende week maandag, 7 september 2015, in de uitzending van Bureau-Brabant getoond worden. Het is dus verstandig van de daders om dit voor te zijn en zich snel bij de politie te melden.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen