Zeeland-West-Brabant – Politie test communicatiemiddelen woninginbraken

Voor het bereiken van goede resultaten van de aanpak van woninginbraak, een ingrijpend strafbaar feit, is het belangrijk dat er goede communicatiemiddelen beschikbaar zijn. De afgelopen tijd zijn door de politie veel landelijke communicatiemiddelen voor woninginbraken ontwikkeld. Tijdens de testsessie worden de effecten en waardering van de communicatiemiddelen gemeten. Onder politiecollega’s en burgers wordt getest. De politie wil vooral weten wat burgers vinden van deze communicatiemiddelen. Wat werkt wel en wat werkt niet en waarom?

Testpanelleden

De politie zoekt ongeveer twintig burgers, verschillend van geslacht, leeftijd en gemengde etniciteit / cultuur van herkomst.

Locatie

De test vindt donderdag 28 mei vanaf 19.00 uur plaats op het politiekantoor in Tilburg aan de Ringbaan-West 232. De duur is ongeveer 1,5 uur.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Vermeld in deze mail uw voor- en achternaam, leeftijd, geslacht, nationaliteit en telefoonnummer. U ontvangt dan een bevestiging met meer details.

Vier locaties

De landelijke communicatiemiddelen worden tijdens verschillende sessies op vier locaties getest, namelijk in Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Tilburg.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden