Gezocht – Overval tapijthandel fatimaplein Breda

Omschrijving

Er kwamen twee gewapende mannen de winkel binnen. Beide hadden hun gezicht bedekt om herkenning te voorkomen. Eén van de mannen had een zilverkleurig vuurwapen in zijn had, de ander een taser. Ze bedreigden het aanwezige personeel en eisten geld. Sinds de andere overvallen is er in de winkel enkel maar een beetje wisselgeld in de kassa. Dat hebben de mannen meegenomen. Daarna zijn ze vertrokken op de zwarte scooter. Het zijn twee mannen van onder de 20 jaar, een blanke en een man met een licht gekleurde huidskleur. De politie is direct een zoektocht gestart gebruik makend van Burgernet en Sociale media. Daar zijn enkele tips op binnen gekomen die nagetrokken worden. Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

Als de identiteit van de mannen niet tijdig bekend wordt zullen de bewegende beelden van deze overval worden uitgezonden in de uitzending van Bureau Brabant op 7 september 2015.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen