Breda – Straatrovers beroven 15-jarige jongen

De jongen liet rond 23.20 uur de honden uit, toen hij vlak bij zijn woning aan de Hertog Hendriklaan door 2 straatrovers werd vastgepakt en bedreigd met een mes. De twee straatrovers werkten hem tegen de grond en doorzochten zijn zakken. De daders maakten de telefoon, een koptelefoon, een armband en een horloge buit. Ze gingen er daarna te voet vandoor, waarschijnlijk via de Maria Cherubinastraat.

Signalement

De politie onderzoekt de straatroof en is op zoek naar getuigen van dit geweldsincident. Ook komt de politie graag in contact met mensen die de twee straatrovers voorafgaand aan het incident of na afloop ervan hebben zien lopen in de omgeving Hertog Hendriklaan. Het gaat om twee mannen met een getinte huidskleur en Mediterraan uiterlijk. Ze droegen donkere kleding. Eén had een capuchon op en de ander droeg een pet. Heeft u informatie, neem dan contact op met de Bredase politie via telefoonnummer 0900-8844.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden