Dronken Bredanaar rijdt tegen lichtmast

Vannacht werd omstreeks 04.10 uur gemeld dat op de Adriaan van Bergenstraat een auto tegen een lichtmast was gereden. De dienders zagen dat het voertuig aan de voorzijde zwaar beschadigd was en dat de lantaarnpaal ten minste 20 cm in de motorkap zat. De bumper en de motorkap van een auto die in de nabijheid geparkeerd stond, raakten beschadigd door een stuk van de koplamp die losschoot en rondvliegend glas.

Hoofdwond bestuurder

Er zat een man met een bloedende hoofdwond op het trottoir. Hij beweerde dat een vriend de auto bestuurd had en was weggerend. Een getuige die het ongeval zag gebeuren vertelde de agenten dat de gewonde man de auto bestuurd had en dat er verder niemand in de auto had gezeten. Bovendien had de gewonde man de autosleutel in zijn zak. Hij werd voor onderzoek met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht alwaar hij na behandeling werd aangehouden. Hij weigerde de ademtest, zijn rijbewijs is ingenomen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden