Verdachte straatroof aangehouden

De 15-jarige jongen liet maandagavond 18 mei 2015 rond 23.20 uur de honden uit, toen hij vlak bij zijn woning aan de Hertog Hendriklaan door 2 straatrovers werd vastgepakt en bedreigd met een mes. De twee straatrovers werkten hem tegen de grond en doorzochten zijn zakken. De daders maakten de telefoon, een koptelefoon, een armband en een horloge buit. Ze gingen er daarna te voet vandoor, waarschijnlijk via de Maria Cherubinastraat.

Oproep getuigen

Ondanks deze aanhouding is de politie nog steeds op zoek naar getuigen van de beroving en graag in contact met mensen die de twee straatrovers voorafgaand aan het incident of na afloop ervan hebben zien lopen in de omgeving Hertog Hendriklaan. Het gaat om twee mannen met een getinte huidskleur en mediterraan uiterlijk. Ze droegen donkere kleding. Eén had een capuchon op en de ander droeg een pet. Heeft u informatie, neem dan contact op met de Bredase politie via telefoonnummer 0900-8844.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden