Drukke horecadienst politie Breda

Rond 04.00 uur werd een groepje dronken Belgen uit een horecazaak op de Reigerstraat gezet. Een 27-jarige man uit Brecht en een 24-jarige man uit Wuustwezel werden aangehouden omdat zij op de straat de openbare orde verstoorden. Een groepje stappers bemoeide zich met de aanhoudingen. Ze gedroegen zich agressief, waarbij de bereden agenten werden uitgescholden en beledigd. De agenten vormden een linie waarna drie jonge mannen uit Bavel ( 18, 19 en 20 jaar) en een 20-jarige Bredanaar werden aangehouden.

Zwaailamp politieauto vernield

Een 22-jarige man uit Varik werd omstreeks 03.20 uur aangehouden omdat hij op het Chass√©veld een zwaailamp van een politieauto vernield zou hebben. De vernieling werd waargenomen via het cameratoezicht. Een agent rende naar buiten en zag een jongeman bij een dienstauto staan die wegrende richting bioscoop. Hij werd achterhaald en aangehouden. Hij zei na zijn arrestatie: “Ik had het ook niet moeten doen. Het was een weddenschap!”.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden