Breda – Tweede verdachte overval tapijtwinkel meldt zich

Zaterdag 5 september 2015 om 16.15 uur heeft een 20-jarige inwoner uit Breda zich bij de politie in zijn woonplaats gemeld. Hij verklaarde vrijwillig dat hij betrokken was geweest bij een overval.

Tweede verdachte

Vrijdag 4 september had zich al een 20-jarige man uit Breda gemeld bij de politie omdat hij betrokken zou zijn bij de overval. De genoemde overval vond plaats op maandag 31 augustus 2015 op het Fatimaplein. De politie maakte enkele dagen later bekend dat er duidelijke beelden van de daders waren. Ze gaven de daders een kans om zich te melden voordat de beelden op social-media verspreid en uitgezonden zouden worden. Dat deden ze niet en de foto’s werden online gezet op de Facebook pagina van Bureau Brabant. Nu hebben zich twee verdachten gemeld. Omdat ze zich gemeld hebben zullen de beelden verder niet uitgezonden worden en zijn de foto’s van de verdachten offline. Het onderzoek naar de overval gaat wel onverminderd door.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen