Twee inbrekers op heterdaad ingerekend

Een oplettende getuige meldde dinsdag 26 mei 2015 om 00.15 uur een verdachte situatie. Enkele personen waren een renovatiepand binnengegaan dat momenteel in de steigers staat. Later bleek dat ze de woning via een schuifraam waren binnengegaan. De daders sloegen op de vlucht toen de politie arriveerde. Eén van hen (35) kon direct worden ingerekend. Op de vluchtroute werden twee zogenaamde big shoppers gevonden met daarin gestolen gereedschap. In het pand stond diverse andere elektrische gereedschappen klaar om mee te nemen. De andere verdachte (39) werd in Breda achterhaald en gearresteerd. De gebruikte auto van het tweetal werd in beslag genomen. Het gaat daarbij om een rode Opel Combo.

In de cel

De twee arrestanten zijn een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 39-jarige Bredanaar. Beide mannen zijn in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten. De gebruikte auto en de gestolen buit werden in beslag genomen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden