Breda – Gezocht – beroving pinpas bejaarde vrouw

Omschrijving

Als ze haar spulletjes wil gaan afrekenen staat er een jonge man achter haar in de rij. Het slachtoffer biedt hem aan dat hij voor haar mag, maar dat weigert de man vriendelijk. Hij stond namelijk met een doel achter de vrouw in de rij. Hij wilde haar pincode weten.

Als je goed op de beelden let zie je dat hij steeds dichter bij het slachtoffer in de rij gaat staan en zelfs een trucje uithaalt met een briefje dat zogenaamd op de grond valt!

Met haar pincode op zak achtervolgt hij het slachtoffer naar het appartementencomplex waar ze woont. Daar grijpt hij de vrouw vast bij haar bovenarm om haar van haar pinpas te beroven. 

Het slachtoffer geeft zich niet zomaar gewonnen en gaat de strijd met hem aan. Ze schreeuwt dat hij weg moet gaan en rukt zelfs haar eigen portemonnee weer uit de handen van de berover. Helaas is hij de vrouw toch te slim af en weet er snel met haar pinpas vandoor te gaan. 

Toen de vrouw belde naar de bank om haar pas te laten blokkeren bleek er al 1000 euro van haar rekening te zijn gepind op Moerwijk in Breda.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden