Wie herkent de automobilist die man in een rolstoel aanreed?

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

De man in de rolstoel wilde, net als een groep voetgangers, de weg oversteken op de voetgangersoversteekplaats, toen de automobilist plotseling het zebrapad op reed. Hij reed tegen de rolstoeler aan die daardoor ten val kwam. Omstanders riepen naar de bestuurder om zijn aandacht te trekken, maar de automobilist reed weg van de plaats van het ongeval, over de Markendaalseweg, in de richting van de McDonalds. Gelukkig raakte de rolstoeler slechts lichtgewond.

Op camerabeelden van de kruising is een verdachte te zien. Tot op heden het niet om de identiteit van de verdachte te achterhalen. Vandaar dat het Openbaar Ministerie nu toestemming geeft om de hulp van het publiek in te schakelen via Bureau Brabant. Herkent u de dader of heeft u andere relevante informatie over deze laffe aanrijding? Bel dan de politie: 0900-8844.

Uitzendingen

Bureau Brabant wordt maandagavond 14 september 2015 om 18.15 uitgezonden door Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur. Opsporing verzocht zond het dinsdagavond 29 september uit.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden