Breda – Drie aanhoudingen na vechtpartij

De politie kreeg zondagavond rond 18.30 uur een melding dat er in de wijk Driesprong op straat een vechtpartij gaande was. Ter plaatse bleek dat er gevochten was, daarbij was kennelijk met stokken, een ijzeren staaf en andere voorwerpen zoals een hamer geslagen. Achtergrond zou een al langer slepende ruzie tussen twee families in de wijk zijn, die kennelijk geëscaleerd was.

Aangiften

Er zijn aangiften van mishandeling opgenomen van een 44-jarige vrouw, een 51-jarige man en een 54-jarige man. Het 54-jarige slachtoffer zou met een hamer op zijn hoofd geslagen zijn. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Daar werd de hoofdwond ‘gelijmd’.

Aanhoudingen

Naar aanleiding van de aangiften en verder onderzoek zijn rond middernacht drie verdachten aangehouden. Het gaat om drie Bredase mannen van 44, 54 en 66 jaar. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de toedracht en aanleiding van het incident. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Bemiddeling

De wijkagent en de gemeente proberen in overleg met de wijkraad en andere bewoners te bemiddelen om verdere escalatie te voorkomen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden