Politie zoekt getuigen straatroofpoging Luikstraat

Foto: Asja Vossen

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij vertelde dat hij door de Luikstraat fietste. Hij zag dat er een man uit de richting van een school kwam gelopen. Deze man hield hem op de kruising met de Minderhoutstraat tegen. De straatrover dreigde met een vuurwapen en eiste zijn spullen. Het geschrokken slachtoffer zag dat de dader hevig trilde en kennelijk erg zenuwachtig was. Op het moment dat hij zijn telefoon af wilde geven, kwam er een auto aangereden waardoor de dief erg schrok. Hij vluchtte zonder buit weg in de richting van de Namenstraat.

Signalement

Het zou gaan om een man met een licht getinte huidskleur, circa 1.80 a 1.85 meter lang, 20 a 25 jaar oud en kort zwart haar. Hij droeg een donkerkleurige spijkerbroek en een korte zwarte jas met capuchon. De politie vraagt getuigen van deze straatroofpoging om te bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen