Breda – Dronken automobilist rent weg na aanrijding

Twee agenten reden vannacht in hun dienstauto over de Ginnekenweg in de richting van de Ginnekenmarkt. Ze zagen dat uit tegengestelde richting over de Raadhuisstraat een auto naderde, terwijl het daar eenrichtingsweg is en vanaf die zijde inrijden niet is toegestaan. Ze stopten met hun auto op de Ginnekenmarkt aan de linkerzijde. Ze zagen dat de bedoelde automobilist richting het trottoir stuurde, maar met de voorzijde van zijn auto nog net tegen de voorzijde van de politieauto botste. De bestuurder stapte uit de auto en rende weg in de richting van de Raadhuisstraat. Een van de dienders is hem achterna gerend en heeft hem op de Viandenlaan aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij blies 505 ugl.

Inbrekerswerktuigen

In de auto werden inbrekerswerktuigen zoals schroevendraaiers, handschoenen en een bivakmuts aangetroffen. Ook in zijn jaszak zat een dergelijk hoofddeksel. De kentekenplaten op de auto bleken niet bij het voertuig te horen. Het Poolse rijbewijs van de verdachte bleek te zijn verlopen.

 

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden