Breda – Man in rolstoel omver gereden op zebrapad, politie zoekt automobilist

Een bestuurder in een donkerkleurige auto met een korte motorkap kwam vanaf de Haagdijk en sloeg rechts af richting de Markendaalseweg. Hij kwam in aanrijding met een man in een rolstoel. Het slachtoffer werd uit het voertuig geslingerd en viel daardoor op de weg. De automobilist reed door zonder zich om de man te bekommeren. Omstanders hebben het slachtoffer geholpen. Hij liep lichte verwondingen op waaraan hij door de huisarts behandeld is.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen. Uit het onderzoek is gebleken dat er meerdere mensen waren die getuige waren. Een deel van de omstanders heeft het slachtoffer ook nog geholpen. Zij worden dringend verzocht contact op te nemen met de opsporingstiplijn op 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Uitzendingen

Opsporing verzocht wordt dinsdagavond 29 september 2015 uitgezonden vanaf 20.30 uur via NPO1. De herhaling is woensdag 30 september 2015 om 11.40 uur op NPO2.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden