Breda – Man opgepakt vanwege mishandeling

De twee vrouwen waren na een avondje stappen rond 04.45 uur onderweg naar hun auto. Bij een steegje nabij Vlasak / Beyerd werden ze onverwacht lastig gevallen. De verdachte probeerde in eerste aanleg de 26-jarige vrouw vast te pakken. Toen dat niet lukte richtte hij zich op haar 21-jarige vriendin. Hij pakte haar bij haar polsen en drukte haar vervolgens met haar rug tegen een muur. De vrouw sloeg haar belager een aantal keren, waarna ze kon ontkomen. De twee vrouwen raakten bij het incident niet gewond en waarschuwden direct passerende agenten. De politie wist de man te achterhalen, waarbij zijn identiteit werd vastgesteld. Hij ontkende dat hij de twee vrouwen had lastig gevallen.

Dagvaarding

Diezelfde zaterdagavond deed de 21-jarige vrouw aangifte van poging tot aanranding. Haar vriendin legde later die week een getuigenverklaring af. De identiteit van de mogelijke verdachte was bij de politie bekend. De man werd zaterdagochtend 3 oktober 2015 gearresteerd en verhoord. Het gaat om een 25-jarige man die in Breda verblijft. De Officier van Justitie ziet aanleiding om de man te vervolgen op verdenking van mishandeling. Bij zijn in vrijheidstelling kreeg hij een dagvaarding mee voor een terechtzitting op 12 januari 2016.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen