Meisje (17) aangerand door vijf onbekende jongemannen

Foto: Asja Vossen

Het zedenmisdrijf vond plaats op donderdagavond 22 oktober 2015 rond 21.00 uur op de Belcrumweg. De aangeefster (17) was te voet onderweg naar het station en had haar muziekdopjes in de oren om muziek te luisteren.

Net voorbij het plein van de Jumbo en Aldi werd ze aangesproken. Een groep van vijf jongens trok haar mee opzij richting struiken en hielden haar in bedwang. Ze werd daarbij onzedelijk betast.

Signalementen

Toen de daders iemand zagen naderen, gingen ze er vandoor. De aangeefster rende richting het station. De jongens zijn de andere kant op gegaan, waarna het slachtoffer twee scooters hoorden starten. Ze spreekt over vijf jongemannen van rond de twintig jaar oud, licht getint en allemaal in donker kleding. Een van hen had echter een opvallend rood jas aan. De jongens spraken Nederlands tegen het meisje en onderling met elkaar in een onbekende taal.

Oproep aan getuigen

Heeft u rond 21.00 uur deze groep gezien in of nabij de route Belcrumweg richting nieuwe ingang NS station. Kent u de daders of heeft u andere belangrijke informatie? Bel dan de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000 of maak gebruik van de website www.meldmisdaadanoniem.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen