Breda – Politie onderzoekt woningoverval

De overval vond plaats in de vroege ochtend van dinsdag 10 november 2015. De woning is een oud pand waar diverse personen een kamer bewonen. Er drongen drie nog onbekende mannen het pand binnen. Een van de bewoners werd door hen bedreigd met een vuurwapen. Het trio ging er vandoor met geld en een kleine hoeveelheid softdrugs.

Onderzoek

In eerste aanleg werd gemeld dat het om een inbraak ging. De politie schaalde op, toen duidelijk werd dat het om een overval ging. Tactisch rechercheurs spraken met de bewoners en stelden een buurtonderzoek in. Forensisch rechercheurs ging op zoek naar achtergebleven dader sporen.

Informatie

Hebt u dinsdagochtend vroeg afwijkende of verdachte zaken gezien in de buurt van de Hoge Steenweg, of weet u iets meer van deze zaak? Dan wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem dan kunt u altijd uw informatie kwijt bij Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen