Zakkenrolster en mishandeling in Bureau Brabant

Foto: Asja Vossen

Op woensdag 14 oktober 2015 wordt een moeder de dupe van een zakkenrolster in de Kruidvat aan het Hof van Den Houten in Etten-Leur. Toen ze op zoek was naar de juiste maat pyjama sloeg een dievegge toe. Ze liep naar de kinderwagen waar nog een klein kindje in zat en graaide in de tas van de vrouw. Toen ze de portemonnee te pakken had ging ze er vandoor.

Twee dagen later op 16 oktober 2015 sloeg ze wederom toe en dit keer bij een schoenenwinkel in de Eindstraat in Breda. Een vrouw was daar schoenen aan het passen en had haar tas even op de grond naast haar gezet. De dievegge krijgt de tas al snel in het vizier en weet deze op geraffineerde wijze naar zich toe te halen. Op het moment dat ze de rits van de tas open heeft gemaakt en de portemonnee te pakken heeft is ze weer verdwenen. Dankzij beveiligingscamera’s in beide winkels hebben we de acties van de dievegge op beeld. Kijk mee en help ons haar te vinden.

Mishandeling na 90’s party

Op zondagavond 2 augustus 2015 wordt er op het Chasseveld een 41-jarige man zwaar mishandeld. Na afloop van het feest Drop the 90’s loopt het slachtoffer naar buiten om een taxi te zoeken. Daar krijgt hij ineens een harde klap tegen zijn gezicht aan. Zo hard dat hij tegen de vlakte valt en daar blijft liggen. De man die de klap uitdeelt stapt over hem heen en loopt weg. Het slachtoffer houdt diverse botbreuken over aan het zinloze geweld. De verdachte is vastgelegd met bewakingscamera’s die we in deze uitzending laten zien. Wie heeft er informatie voor het rechercheteam?

Reageren kan via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 maar ook via www.bureaubrabant.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden