Breda – Gezocht – Zware mishandeling

Omschrijving

Na afloop van het feest Drop the 90’s loopt het slachtoffer naar buiten om een taxi te zoeken. Daar krijgt hij ineens een harde klap tegen zijn gezicht aan. Zo hard dat hij tegen de vlakte valt en daar blijft liggen. De man die de klap uitdeelt stapt over hem heen en loopt weg.

Signalement:
– Man
– Sportief figuur
– Draagt vermoedelijk een oranje shirt, lichte broek en witte sportschoenen

Iets later komt de dader in het licht van de koplampen van een taxi te staan. Vervolgens loopt hij weg. Dan arriveert kort daarn een ambulance die de man meeneemt naar het ziekenhuis. Het slachtoffer houdt diverse botbreuken over aan het zinloze geweld. Hij breekt zijn scheenbeen op vijf plaatsen en ook zijn oogkas is gebroken. Hij moet een paar dagen later twee keer geopereerd worden in het ziekenhuis. Nog steeds ziet hij slecht en is hij aan het revalideren. 

De politie wil graag in contact komen met een groepje mensen die rechtsboven in beeld staan. Zij staan op tien, twintig meter van de mishandeling. Zij kunnen belangrijke getuigen zijn.

Hetzelfde geldt voor de inzittenden van een witte Mercedes, waarschijnlijk een E-type met een zwart panoramadak. Ook zij kunnen belangrijke getuigen voor de politie zijn. 

Wie heeft er informatie voor het rechercheteam?

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden