Bureau Brabant zoekt getuigen

Deze week besteedt het opsporingsprogramma Bureau Brabant aandacht aan een overval op een woning in Waalwijk. De zaak en een andere woningoverval hebben een link met de Draaiboom in Breda-Oost.

De eerste uitzending is op maandagavond 18.15 uur. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

Overval op vrijstaande woning
Op donderdag 1 oktober 2015 vindt er een overval plaats op een woning aan de Kloosterweg in Waalwijk. De 58-jarige bewoonster wordt onaangenaam verrast door een overvaller met bivakmuts op in haar woning. De man is via de tuin haar woning binnengekomen. Het slachtoffer wordt door hem aan haar haren door het huis getrokken.

De overvaller wil geld hebben. Als de vrouw hem het kleingeld uit haar portemonnee heeft gegeven is het voor hem nog niet genoeg. Dan geeft ze hem haar autosleutels. Pas dan gaat hij er vandoor, met de Alfa Romeo van het slachtoffer. In deze uitzending laten we een reconstructie zien van wat er is gebeurd in die woning.

Beelden van de uitzending van vorige week

Mishandeling na 90’s party

Op zondagavond 2 augustus 2015 wordt er op het Chasseveld een 41-jarige man zwaar mishandeld. Na afloop van het feest Drop the 90’s loopt het slachtoffer naar buiten om een taxi te zoeken. Daar krijgt hij ineens een harde klap tegen zijn gezicht aan. Zo hard dat hij tegen de vlakte valt en daar blijft liggen. De man die de klap uitdeelt stapt over hem heen en loopt weg. Het slachtoffer houdt diverse botbreuken over aan het zinloze geweld. De verdachte is vastgelegd met bewakingscamera’s die we in deze uitzending laten zien. Wie heeft er informatie voor het rechercheteam?

Reageren kan via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 maar ook via www.bureaubrabant.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden